Stolt och glad!

kvalitet medicinskt ansvarig sjuksköterska rapporteringsstöd Apr 04, 2022

Måste dela med mig av ett fantastiskt mail som gjorde min dag (efter godkännande såklart). 

”I min tidigare roll som kvalitetsutvecklare och medicinskt ansvarig sjuksköterska utredde jag allvarliga händelser enligt Lex Sarah och Lex Maria. Om alla medarbetare hade använt Evigs rapporteringsstödsbok skulle mycket troligt våra allvarliga händelser minska. Flera utredningar handlade om brister i rapportering till sjuksköterska. Med boken och appen rapporteringsstöd får personen en säkrare och tryggare vård. Det är i alla fall jag helt säker på.

/fd Kvalitetsutvecklare och MAS”

Det här är precis vad mitt arbete med Evigs produkter handlar om! Jag spricker snart av stolthet! Stort tack för de fina orden! 

 

/Emma