Utbildning: Säker rapportering

Rapportera säkert med stöd av SBAR


Utbildningen, som är digital, kan användas som implementering av rapporteringsstödet i verksamheten eller för introduktion av nya medarbetare. Tänk på att kunskap är en färskvara, varför inte använda utbildningen som en årlig kunskapsuppdatering hos samtliga medarbetare.

Varje enskild medarbetare får en personlig inloggning till utbildningen. Det ger möjligheten att ta del av utbildningen när det passar verksamheten bäst.

Köp utbildningen för 199 kr

Köp paket för 249 kr (Bok + utbildning)
 
Köp bok & utbildning 249kr (värde 299kr)

Nu erbjuder vi även möjligheten att beställa utbildningen med verksamhet/kommunlicens för fri användning på det sätt som passar er bäst.

Låter det intressant? Skicka ett meddelande via fliken OM eller maila [email protected] så berättar vi mer.  

Kom igång enkelt

1

Köp

Klicka här eller på knappen ovan för köpa en till flera aktiveringar för utbildningen. Du som är administratör kommer kunna hantera vilka användare som ska få tillgång till utbildningen.

2

Aktivera

Öppna bekräftelsemailet som skickats till din angivna adress. Följ anvisningarna för att aktivera tillgång till utbildningen. Notera att det samma steg oavsett om du köper en utbildning till dig själv eller till flera.

3

Klart

Nu har du åtkomst till utbildningen. Du kan välja att ta del av hela eller delar av utbildningen när det passar dig och flera gånger. Välkommen!

Användare

När du köpt utbildningen kommer du att får ett bekräftelsemail. I mailet finns instruktioner på hur du går tillväga för att registrera ett konto och aktivera utbildningen. 

 

Adminstratör

För dig som köper utbildningen till flera användare

Bekräftelsemailet innehåller information om hur du på ett enkelt sätt går tillväga för att lägga till användare och ge behörighet till många. Genom en tydlig manual med enkla steg att följa kan du på ett smidigt sätt infoga många användare samtidigt.